Producten en diensten

Door een goede infrastructuur kunnen uw systemen optimaal functioneren. Hierdoor is de juiste data op het juiste moment snel beschikbaar. In de praktijk blijkt dat er veel netwerken zijn die niet optimaal zijn ingericht waardoor de kans op storingen toeneemt.
Onderstaand vindt u diverse oplossingen welke zorgen voor een hogere snelheid, groter bereik en continuïteit.

Redundant uitgevoerd internet
Een betrouwbare, snelle internetverbinding is van groot belang voor uw organisatie. U wilt er daarom ook niet aan denken dat deze er uren uit ligt. Door middel van een redundant uitgevoerde internet verbinding brengt u deze kans tot het minimum. Zodra de primaire internetverbinding down is door bijvoorbeeld een kabelbreuk of storing bij de provider schakelt het systeem automatisch over naar de secondere waardoor u zorgeloos kunt doorwerken.

Draadloos bereik optimalisatie
Een draadloos netwerk is handig maar in veel gevallen is het bereik niet volledig. Door het strategisch plaatsen van repeaters kan dit bereik aanzienlijk worden vergroot

Reorganisatie patchkast
In de praktijk komen we veel netwerken tegen welke in de loop der tijd “vervuild” zijn geraakt door met name oude bekabeling die nooit is verwijderd. Door het laten reorganiseren van de patchkast en het opstellen van netwerkdocumematie wordt alles duidelijk in kaart gebracht en zijn problemen beter te tackelen.

Pinnen over IP
Werkt u pin nog via een analoge of ISDN lijn, en duurt het ongeveer 30sec voordat de transactie is voltooit? Laat deze dan nu omzetten naar PIN over IP. Stuur via het contact formulier uw type pin apparaat door en laat uitzoeken of uw huidige hardware geschrikt is voor pinnen over internet. Voordelen hiervan zijn dat uw geen transactiekosten meer betaalt en een transactie binnen enkele seconden is voltooit.te.

Netwerkupgrade biedt diverse diensten

High availability

Load-balacing

Fail-over